Facebook
Twitter
Instagram

På torsdag denne uken den 16 mars, har vi en representant fra Eilersen i butikken i Asker fra klokken 12-18. Kom innom for inspirasjon og informasjon om de flotte sofaene! Ikke minst for å prøvesitte de forskjellige modellene. Vi lover deg at du kommer til å sitte godt! Vi hjelper deg gjerne med valg av tekstil, modell og type oppsett. Her er det mange muligheter som kan tilpasses akkurat ditt behov!

Eilersen er et dansk firma som ble etablert i 1895. De begynte med å lage hestekjerrer og ble med det en av Danmarks første til å bruke damp for å bøye treverk. Legg merke til hestekjerren i logoen! I 1934 brant tragisk nok fabrikken ned. Men dette var starten på noe helt nytt for Eilersen, fra denne dagen ble fokuset på å produsere møbler. Sofaene ble fort populære og resten er historie.

I dag er det fjerde generasjon Eilersen som driver fabrikken. Navnet Eilersen er synonymt med kvalitet og har i dag vokst til å bli en av verdens mest kjente sofaprodusenter. Vi er stolte av å jobbe med et firma som Eilersen! Der tradisjon og kvalitet står i høysetet, akkurat som hos oss.

Eilersen kombinerer de beste materialene med en lang tradisjon med håndverk. Sofaene er bygget for komfort og lang levedyktighet kombinert med flott og tidløs design.

Velkommen på torsdag i butikken i Asker, Kirkeveien 220!