Facebook
Twitter
Instagram

Lørdag 13 mai får vi besøk av en representant fra Montana i begge våre butikker (Oslo og Asker). De har begge to jobbet med Montana i mange år og er her for å hjelpe deg til å finne gode løsninger, tegne opp forslag og gi informasjon om hyllesystemet. Vi har nye Montanautstillinger i begge butikkene, så kom innom for å bli inspirert! Nyheten Montana Hall er også på plass.

Alle som bestiller Montana denne dagen er med i trekningen av et 12* modul i valgfri farge. Se bilder av modulet nederst i saken.

Vi gir også fri frakt og montering på alt av Montana denne dagen!

Montana har utallige løsninger med sine 36 moduler, 4 dybder og 49 farger. Systemet kan brukes i alle rom som for eksempel: bokhylle, skjenk, nattbord, vitrineskap og kommode. Dette er det ultimate oppbevaringsmøbelet!