Facebook
Twitter
Instagram

Besøk oss på Black Friday, fredag 24.11! Vi har ryddet lageret og kan lokke med inntil 30% rabatt på enkelte designlamper – førstemann til mølla! Vi har begrenset antall lamper i butikkene.

 

Normann Copenhagen – Bell lamp

Lampens avrundede silhuett og matte overflate gir et inntrykk av å ha blitt støpt. Den hvite innsiden reflekterer lyset, som faller som en kjegle og gir en praktisk belysning til flere formål. Bell passer perfekt på kjøkkenet, i stuen, på soverommet, i gangen og i kontormiljøet. Du kan henge en blanding av størrelser i en klynge og oppnå en dramatisk effekt.


				
Gubi – Semi Pendant av Bonderup og Thorup

Semi anhenget er en unik lampe basert på to kvartsirkler som er satt sammen. Lampen har en karakteristisk bueformet, emaljert metall skygge som skaper et diffust, konformet lys, ideelt over et spisebord eller en kjøkkenflate. Lampen ble designet av Claus Bonderup og Torsten Thorup i 1968. Semi Pendant vant også en konkurranse på Royal Danish Academy of Fine Arts  hvor lampen fikk stor oppmerksomhet i ettertid.


				
Bestlite – BL1 Table Lamp av Robert Dudley Best

BL1 lampen ble designet av Robert Dudley i 1930. Lampen har et minimalistisk uttrykk som gjør at folk flest har denne flotte lampen på kontoret sitt. Winston Churchill har blant annet hatt den på sitt skrivebord, og skal til og med tatt den med seg verden rundt på sine reiser. Lampen er flott til kontoret, men passer også inn i et lite hjørne i stuen eller på soveværelse som leselys.


				
Gubi – Gräshoppa Floor Lamp

Gräshoppa er en av de mest ikoniske produktene som Greta Grossman har designet på 40- og 50-tallet. Grossman var på den tiden sterkt påvirket av europeisk modernisme, som hadde blitt importert til USA av inflytelsesrike arkitekter, som Walter Gropius (grunnlegger av Bauhaus) og Ludwig Mies van der Rohe.