EJ 295

Design EJ Design Team


Teamet til Erik Jørgensen har designet et sofa som har plass til hele familien. Med dens enkle formspråk skapes den perfekte balanse mellom en lounge og en klassiker. Et nytt tilskudd er de løse putene i sofaen. Putene gir sofaen en casual look samtidig med, at de har høy komfort, som støttes med bakputene.

BARDAL 

 

GU Design Team / Merete Haabeth Serrano 7 nye farger 2017: Ragnhild Nordhagen

Kvalitet 5095

 

Bardal er et klassisk, melert ullstoff i en moderne og dempet palett. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger, og skaper et stoff med karakter. Denne vakre kvaliteten skaper varme og innbydende interiører som man blir glad i, og kan kombineres med andre naturmaterialer som skinn, metall og naturstein.

Bardal

750 – 140cm

Bardal

750 – 140cm

Bardal

220 – 140cm

Bardal

160 – 140cm

Bardal

380 – 140cm