HER ER NOEN AV VÅRE MEST POPULÆRE SOFAER

FOGIA  – TIKI

Tiki sofaen er en visuell enkel sofa med høy komfort. Tiki er designet av Andreas Engesvik

HJELLE – ARENA

Arena kan tilpasses den enkeltes behov ved at et større antall ulike lengder og beinhøyder er blitt standard.

EILERSEN – PLANO 

En moderne og enkel modulær sofa designet av Jens Juul Eilersen. Plano er enkelheten selv, og passer perfekt til det moderne og minimalistisk interiørdesignet.

MUUTO  – OUTLINE

Outline er en visuelt lys og elegant sofa med dyp sitteplass for høy komfort.
Sofaen kommer i ulike tekstiler fra Kvadrat eller Arve og i skinn fra Camo Leathers. Kommer som en to-seters og en 3-seters.

HJELLE – NIU

Sofaen er tegnet av den norske designeren Hallgeir Homsvedt med sine mange detaljer er NIU en skjønnhet, og dens moduler og sjenerøse dybde gjør det til en sofa laget for å tilpasse og dele.

EILERSEN – STREAMLINE

Den elegante sofaen Streamline fra danske Eilersen er tilgjengelig i en rekke moduler, den lar deg lage alt fra lenestol til sofa, med eller uten divan. Både sofaen og hver løs modul kan kjøpes i en rekke forskjellige stoffer og lær, som er delt inn i flere forskjellige prisklasser.

EILERSEN  – TUB

Jens Juul Eilersen har skapt et stort “Jacuzzisoffa” som er en orgie i mykt skum, ned og puter. Tub er den tøffeste og mykeste sofaen i Eilersen-samlingen. Kontrasten mellom den slanke, smale rammen og innsiden av skum og tynn skaper en fantastisk dynamikk i moldens språk.

FOGIA – DINI

Dini utstråler stil og styrke, kombinert med følelsesmessig komfort. Perfekt for å ligge på, sofaen er dyp nok til to. Ryggstøtten er designet for å lene armer på, og mye arbeid har gått i å skape en virkelig behagelig sofa.

ERIK JØRGENSEN – DELPHI

Delphi ble designet av den schweiziske designeren Hannes Wettstein i 2007. Sofaen er lik kvalitet og minimalistisk design, og er en epitome av en ekte Erik Jørgensen-sofa med vakre polstring detaljer og syninger, og muligheten for å velge å få sokkelen laget i lær, stoff eller eik

ERIK JØRGENSEN  – 295 SOFA

En komfortabel hjørnesofa med smale vanger, for hele familien.
Sofaen finnes i en størrelse, med sjeselongen på høyre eller venstre side.
Sofaen leveres med tre ryggputer og det anbefales å kjøpe ekstra løse armleneputer, for best mulig sittekomfort, men det er valgfritt.