HER ER NOEN AV VÅRE MEST POPULÆRE STOLER

 

 

 

 

 

 

CARL HANSEN  – CH24 / Y-STOLEN

Y stol – en er en klassisk vakker og lett skulpturell spisestue stol. Håndverksmessig er stolen et lite mesterverk. Mer enn 1/100 del av fabrikasjonen er ekte håndarbeid, og setet er vevd for hånd av 120 meter papir snor, som kan vare opp til 50 år. Hans J. 

CARL HANSEN – CH23 

Carl Hansen & Søn relanserer spisestolen CH23, som ikke har vært i produksjon i de siste 50 årene. Rene linjer, funksjonell og med en fantastisk utforming var CH23 en av de første møblene som Hans J. Wegner designet eksklusivt for Carl Hansen & Søn.

CARL HANSEN – CH20 / ELBOW CHAIR

En attraktiv og enkel stables spisestol. Lavt og horisontalt sete betyr også at den gir en utmerket skrivebordsstol. Hans J. Wegner eksperimenterte med nye materialer som støpt finer, og stolsetet ble laget av 11 lag av dette materialet – noe som gir den en perfekt stabilitet. Setet er tilgjengelig betrukket med stoff eller lær.

CARL HANSEN  – CH33

En del av Carl Hansen & Sønn feirer 100 års jubileum av Hans J. Wegners fødsel, CH33 har nå blitt utgitt i en kombinasjon av valnøtt og eik ramme. Wegners originale komposisjoner kombineres ofte teak og eik eller bøk. Carl Hansen & Son har valgt en fusjon av eik og valnøtt som en populær moderne variant. Kombinasjonen av lys og mørkt treverk skaper en harmonisk kontrast


CARL HANSEN – PK1

Spisestolen, PK1, var først presentert av Poul Kjærholm i 1955. Kjærholm har en unik evne til å kombinere stål og organiske materialer og viser til meget dyktig håndverk som gir god komfort.

GUBI – BEETLE

Beetle Chair er formgitt av design duoen GamFratesi der dansk og italiensk design forenes. Beetle stol er en tidløs, elegant og frekk stol, som kan trekkes i mange ulike stoff og farger. Beetle dining chair passer veldig godt som spisestuestol, eller den ene stolen du har i en gang, på soverommet etc.

FRITZ HANSEN  – SERIES 7

Series 7 ™ gir deg mange muligheter på materiale og farge. Noe av det beste er at du kan få stolen i 3 forskjellige sittehøyder. Alle stolene er laget av formpresset finer. Du kan også få stolen i front møbeltrekk eller full møbeltrekk er tilgjengelig i et bredt spekter av stoffer og hud, inkludert welt skinn.

HANS J. WEGNER -VENUS GE 525

Spisestol GE 525, er designet av Hans J. Wegner og gjengitt av Getama furniture fabrikk. Denne Wegner spisestolen har et design med klassiske linjer , men samtidig i en tidløs design som aldri går ut av mote.

NAVER – TIGER STOLEN 

Tiger stolen er meget tøff og skiller seg ut i designet. Godt formet rygg gjør stolen meget god å sitte i. Leveres i sort, hvit, ask, wenge, eik, valnøtt.
Stolen kan også stables.

TONNING OG STRYN  – TONJE

Tonje stolen fra Tonning og stryn er designet av Andreas Engesvik. Sitte høyden er på 46cm.