ANDRE MATERIALER

GENERELT OM ANDRE MATERIALER

MARMOR

Marmor har fått en ny renessanse innenfor møbler og accessories. Det er et naturprodukt som både er vakkert og elegant. Strukturen i marmor vil variere fra produkt til produkt, noe som gjør hvert møbel unikt.

For å beskytte marmoroverflaten anbefaler vi alltid å bruke Bolia Marble Polish. Selv om produktet er grunnbehandlet fra leverandøren, skal det gjøres før og etter at du tar det i bruk. Ellers kan det komme uopprettelige skader i overflaten.

Marmor tåler ikke syre eller annen form for sure rengjøringsmidler, inkludert eddik og sitronsaft. Dersom man søler noe syreholdig på platen, må det derfor straks vaskes bort. Marmor kan tåle varme ting i kort tid, men vi anbefaler aldri å plassere f.eks. telys, gryter eller andre varme gjenstander direkte på overflaten.

GLASS

Alt glass som inngår i møblene våre er herdet, noe som sikrer det en større styrke. Glass er et takknemlig materiale, som kan motstå stort sett alle kjemikalier, syrer og væsker som brukes i husholdningen.

Glass er ikke ripefritt, så unngå å dra gjenstander over platen. Glass er veldig varmefast, men vi anbefaler aldri å plassere f.eks. telys, gryter eller andre varme gjenstander direkte på overflaten.

 

GLASSFIBER

Tynne strenger av glass som veves sammen til et teppe, som deretter blir formet og limt. Våre møbler i glassfiber har en sprøytelakkert overflate, som gjør produktet vakkert og enkelt å vedlikeholde.

Daglig rengjøring foretas med en godt vridd klut. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler som f.eks. skurepulver eller -krem, da det kan lage riper i overflaten og gjøre den matt.