EJ 2 Eyes Wood

Produkt Designer
The Eyes Wood stolen er designet av den erfarne danske designduoen Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen i 2011. Med sitt organiske uttrykk og enkle materialer er stolen på vei til å bli en moderne klassiker. The Eyes Wood Stolen har en kaldskum inne, fast dekke og ben i eik natur. Stolen er veldig behagelig og hver brikke er produsert i henhold til Erik Jørgensens strenge krav til godt håndverk og kvalitet.

Teknisk info
Polstret stol.

Materiale
Skum: Støpt polyuretanskum. Dekker: Fast. Base: Naturlig eik eller sortbeiset eik. Oljet eik mot ekstra. Knapper: stoff eller EJ skinn.

EJ 880 Savannah

Produkt Designer
2015 – Den internasjonalt anerkjente svenske designeren Monica Förster har slått seg sammen med Erik Jørgensen for å skape Savannah – en sofa av kompromissløs kvalitet hånd-bygget med naturlige materialer. Savannah består av en tre-struktur pakket med tung Saddleback skinn, noe som skaper en vakker ramme for sofaen. Savannah er en høyrygget sofa med god sittekomfort. Den har innbydende, håndsydde sitteputer som du synke ned i, noe som sikrer ekstra komfort for ryggen.

Teknisk info
Polstret sofa og stol.

Materiale
Puter: Cold herdet polyuretan. Dekker: Faste dekker på faste ryggputer . Løse deksler på løs sete og arm puter. Utvendig arm og rygg dekket i sal skinn. Stamme i eik.

EJ 3 Eyes Lounge

Produkt Designer
Foersom & Hiort-Lorenzen
2011 – Eyes Lounge ble lansert som en naturlig forlengelse av suksessen Foersom & Hiort-Lorenzen opplevde med øynene. Salongversjonen er lavere og setet dypere, men likevel umiskjennelig unikt takket være sin varme fortelling. Eyes Lounge er tilgjengelig med eller uten armlener og med enten tre ben eller en stålramme.

Teknisk info
Polstret stol.

Materiale
Skum: Støpt polyuretanskum.
Dekker: Fast.
Base: Sledge base i matt krom. 4-stjerners base i matt krom eller lakkert i antrasitt (RAL 7016). Treben i naturlig eik, sortbeiset . Oljet eik eller røyk beiset eik (mot ekstra kostnad). Sledge og Star basen tilgjengelig i ditt valg av standard RAL farge.

 

EJ 5-C Classic

Produkt designeren
Corona Classic, Poul M. Volther opprinnelige idee om den opprinnelige Corona. De fire buede, elliptiske og avrundede sete og rygskall, montert på en vakker organisk hånd maskinert trerammer vises samtidig gjennomsiktig og sømløs. Komforten lagt ekstra dimensjoner gjennom de mange fordypningene mellom de delene av stolen som tilbyr flere sittestillinger. Gjennom 50 år, har Corona vist sin styrke og status for en klassiker.

Teknisk info
Polstret stol.
Materiale
Skum: Støpt polyuretanskum. Dekker: Fast. Bein: Oak (EJ 5-C-A), valnøtt (EJ 5-C-B) og Wenge (EJ-5 C-C).
målinger

No. 1 Lounge Chair

Mogensen designet godstolen av No.1 serien i 1955. Selv forankret i midten av århundrets design, påkaller stolen en moderne form som er egnet for mange miljøer.

MÅL
W: 78,5 cm D: 86 cm H: 83 cm Vekt: 30 kg Cbm: 0,5 cbm Sh: 42 cm